Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 136.

Brother

Brother startte in 1934 als klein bedrijfje in de stad Nagoya in Japan. De firma, opgericht door de "brothers" Marayoshi en Yitsuichy Yasui, bracht als eerste product op de markt een speciale trapnaaimachine voor het naaien van strooien hoeden...

Vandaag de dag produceert Brother naast vele andere producten onder andere: laser-, kleuren laser-, en matrixprinters, donorrol- en laserfaxen, laser en kleuren inkjet multi-function-centers, beletteringsystemen, cool laminators, stampcreators, naai-, borduur en lockmachines.

Door dit brede aanbod is Brother uitgegroeid tot een wereldwijd vertakt concern met 17 productiebedrijven in landen als: Japan, Engeland, de Verenigde Staten, Maleisië, Zuid Korea, Taiwan, China en Brazilië en heeft verkoopkantoren in 36 landen die de Brother producten naar meer dan 100 landen exporteren.

De Brother producten zijn van uitstekende kwaliteit, wat bereikt wordt door continue controles uit te voeren vanaf de fabricage van het product tot en met de aflevering en eventuele installatie bij de klant. 

Alle Brother producten worden geleverd met een Nederlandstalige handleiding en, in navolging van de Europese richtlijn, verleent Brother twee jaar garantie.

Naar boven