Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 136.

Over Labelwinkel

Labelwinkel is een webshop die geheel is toegespitst op de label en etiketteer producten van Brother en Epson. Labelwinkel is een activiteit van Velua V.O.F..

Belangrijke redenen om bij ons te kopen

Compleet assortiment

Brother - Wij leveren het complete assortiment etiketten, tapes en bijbehorende printers van Brother producten in Nederland en de overige EU landen. Waar u uw Brother producten ook gebruiken wilt, thuis, in het ziekenhuis, op de praktijk, op kantoor, in het magazijn of in een fabriek, Brother voelt zich overal thuis. Wij leveren alle apparaten, de etiketten en de tapes uit voorraad.

Epson - Nieuw in Nederland en ook niet bij Labelwinkel sinds oktober 2012, het hele assortiment tapes en tapeprinters van Epson. Epson voegt een bijzondere serie tape kleurcombinaties toe aan ons programma.

Labelwinkel levert aan bedrijven, instellingen en particulieren. Voor iedere doelgroep heeft Labelwinkel interessante producten die bovendien bij Labelwinkel bijzonder voordelig verkrijgbaar zijn.

Snelle levering

Labelwinkel verkoopt uit eigen voorraad. In 95% van de gevallen kunnen wij de bestelling direct uitleveren, in de overige gevallen kunnen we via inkoop binnen enkele dagen de bestelling compleet uitleveren.

Goede communicatie

Labelwinkel streeft er naar om u zo duidelijk mogelijk te informeren. Zowel op de website, tijdens uw bestelling en nadat u uw bestelling heeft geplaatst. De communicatie zal in de meeste gevallen per e-mail gaan. Vanzelfsprekend zijn wij ook telefonisch bereikbaar, kijk bij contact voor meer informatie.

Scherpe prijzen

Labelwinkel levert tegen scherpe prijzen. En voor grootverbruikers hanteren we bij de veel producten staffels met lagere prijzen!

Vragen? Opmerkingen?

We maken het u eenvoudig om antwoorden op uw vragen te krijgen of om contact met ons op te nemen! U kunt:

We waarderen uw bezoek en uw vragen!

Het Labelwinkel team


Velua verkoopt via een groot aantal websites producten aan consumenten en ondernemingen. Hieronder staan de actuele websites genoemd. We nodig u hartelijk uit om ook eens bij onze andere websites te kijken.

Onze webshops
Thuisshop.nlLuxe producten voor in en om het huis en recreatie: met o.a. hekopeners, garagedeuropeners, elektrische kachels, barbecues.
Thuisshop.beNet als Thuisshop (NL) hierboven, maar nu speciaal gericht op de Belgische markt.
Dymowinkel.nlDymowinkel is de beste webshop voor al uw Dymo producten in Nederland. Dymowinkel levert uit eigen voorraad direct aan bedrijven en consumenten.
Dymowebshop.beDymowebshop is de beste webshop voor al uw Dymo producten in België. Dymowebshop levert uit eigen voorraad direct aan bedrijven en consumenten. 
Labelwinkel.nlLabelwinkel is de gespecialiseerde webshop voor thermische etiket en tape printers van Brother en Epson in Nederland.
Labelwinkel.beLabelwinkel is de gespecialiseerde webshop voor thermische etiket en tape printers van Brother en Epson in Belgë.
Gigawinkel.nlGigawinkel is de webshop voor allerlei leuke relatiegeschenken, zowel voor consumenten als voor ondernemers.
Campingwebshop.comCampingwebshop is gespecialiseerd in Fiamma luifels en accessoires.
Dymo.euEen nieuwe webshop voor Europese bedrijven en instellingen met producten van Dymo. We exporteren naar alle landen van Europa.

Naar boven